Contact met ons

Wij beantwoorden snel

Tecdesk Helpdesk

24/7 Customer Support

MA - VRIJ 9:00 - 17:30

Aangepaste openingstijden

Plesk control panel waarom gebruiken wij deze?

Bij Intirio Hosting hebben wij voor Plesk control panel gekozen omdat het één van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke control panel is. Met Plesk kun je heel eenvoudig je webhosting pakket zelf beheren en dat is niet het enige want binnen je eigen beheer omgeving is het mogelijk allerlei aanpassingen doen die het webhosting  pakket toelaat.

Van email accounts tot aan SSL Certificaten, het maakt niet uit omdat binnen Plesk is dat zeer overzichtelijk. Het is zelfs mogelijk d.m.v drag and drop te uploaden via bestandsbeheer binnen Plesk.

BEHEER EENVOUDIG JE HOSTINGPAKKET

Alle instellingen van je hostingpakket beheer je heel eenvoudig binnen Plesk. Stel razendsnel een nieuwste PHP-versie in, activeer je SSL-certificaat, maak e-mailadressen aan en regel andere belangrijke zaken voor je website.

APPLICATIES INSTALLEREN MET ÉÉN KLIK

Het installeren van bijvoorbeeld WordPress veel gedoe? Niet wanneer je gebruikmaakt van Plesk! Dankzij de ingebouwde one-click installer kun je populaire applicaties zoals Joomla, WordPress, Drupal en vele anderen installeren met slechts één klik. Geen technisch gedoe dus met installaties en het aanmaken van databases. Makkelijker kunnen we het niet maken. Een woord snel en makkelijk.

EEN BACK-UP MAKEN ZO EENVOUDIG

Eenvoudig en automatisch een back-up (reservekopie) van je hostingpakket in Plesk maken. Met onze hostingpakketten kun je dagelijks een back-up laten maken van je hostingpakket met een retentie van twee dagen. Zo beschik je altijd over een recente back-up van je website.

Gaat er onverhoopt iets mis op je website? Het terugplaatsen van een back-up doe je zelf heel eenvoudig en zonder technisch gedoe, via Plesk.

Like dit artikel?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest

CONTACT

Heeft u vragen stel  ze gerust aan ons..

Wat is uw vraag?